Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Hodně mě štvou genderově stereotypy. Třeba když člověk na idnes narazí na článek o zdravém životním stylu nebo o vaření, hle najednou se objevíte v sekci onadnes. Pak člověk fakt neví, zda když mě zajímá vaření, jsem on nebo ona. Fakt velmi stupidní. Časopisy pro muže je taky hnus. Občas je tam něco o historii nebo o politice, ale intelektuální úroveň bídná.

0 0
možnosti
IN

Blbý je to, že hodně LGBTQ lidí nemůže být tím, čím jsou. Furt si musí dávat bacha na to, co říkají, jak to říkají, a jestli se to hodí, aby nebyli ve společnosti s většinovou sexualitou za černé ovce. Je tam velká autocentura. Kde lidé s většinovou sexuální orientací mohou vtípkovat, lgbt komunita o svých záležitostech vtipkovat nemůže, protože se to hned někomu ekluje. Rovnoprávnost není a nikdy nebude.

0 0
možnosti
MS

Co je za tím? Peníze a moc? Inflace humanitního VŠ vzdělání, které produkuje zástupy neužitečných a o to víc namyšlených blbů?

1 0
možnosti
RM

Jasný a srozumitelný názor, tak jen čekám, kdo se první ozve.

0 0
možnosti
Foto

Výborný text!

Hlavně tento trefný postřeh: <cite>Dalším absurdním důsledkem LGBT aktivismu je následující paradox. Závěr, že gender je sociální konstrukt, vlastně vymazává roky pracně budované přesvědčení, že homosexualita není dobrovolnou volbou. Pokud se každý může lehce rozhodnout pro libovolný gender, proč by se gayové nemohli rozhodnout, že budou hetero?</cite>

3 0
možnosti
PS

P58e54t50r 77S26k97á92c74e72l

10. 8. 2021 21:51

Uhodil jste hřebík na hlavičku. Vždy upozorňuji na kulturu rozumu a vůle. A na závislost, které je možné se zbavit. Ale to je práce na sobě, vizte: Člověk nemůže sám sebe předělat, aniž by netrpěl, protože je obojím. Mramorem i sochařem » Alexis Carrel. V roce 1912 obdržel Nobelovu cenu za fyziologii. Prostě práce na sobě...

1 1
možnosti
Foto

Aktivistům jde vždy o peníze a je úplně jedno o jaký aktivismus jde, potřebují peníze a proto jsou aktivisty za cokoliv, skupina lidí, kterých se to týká, je většinou lhostejná nebo o tom moc neví, a pak je pár užitečných křiklounů. A je úplně jedno, jestli jde o LGBT nebo o sběrače chroustů. To si takhle sbíráte chrousty a vlastně vám nic nechybí a najednou se objeví programy a dotace pro lepší podmínky podporovatelů sběračů chroustů, kde se vzala, tu se vzala, najednou je tu skupina lidí, která věří, že je třeba sběrače chroustů podporovat a pokřikovat, jak to mají těžké, ti z toho mají dobrý pocit, že zachraňují svět a nechápou, že je na to navedla skupinka aktivistů, která se jinak neuživí, a kterou podporují úředníci tím, že musí poskytovat dotace na určité programy a kdo to má pořád vymýšlet. Sběrače chroustů se to nijak nedotýká, sbírá si dál a nic mu nechybí. Vlastně je to promyšlené, protože kdo kdy může říct, že teď už je podpora sběračů chroustů dostatečná? Je to stejné jako definovat, proč je lepší červená koule než zelená krychle. :-)

5 0
možnosti
BG

Nejdřív budu parafrázovat ty nejlépe hodnocené komentáře, které se u tématu LGBT zpravidla vyskytují ;-): Koho to zajímá? Komu to cpete? Proč o tom pořád píšete? Je mi jedno, co si o tom myslíte, ale nemyslete si to na veřejnosti. Hysterčíte. Celé to tažení proti LGBT je jeden velký hnus. LGBT má úžasnou schopnost vytrollit hysterky jako Vy. Nikdy jsem proti heterosexuálům nic neměl, ale tímhle Vaším aktivismem jen lidi poštváváte proti sobě. :-P;-D

Nedokážu odpovědět na všechny otázky, jelikož nejsem aktivista jako Vy a nepíšu blogy na téma, které je mi vyloženě odporné.

3) Registrovaných partnerství se uzavírá tak málo, protože ne každý stejnopohlavní pár považuje tento svazek za nedostačující a ponižující. Někteří proto vyčkávají na to, až budou moci uzavřít manželství, což jste ostatně sám napsal. Pokud Vám jde o děti, měl byste se aktivisticky zasloužit aspoň o to, aby právně volných dětí k adopci do heterosexuálních rodin bylo více.

Na závěr dotaz pro datového analytika. Když LGBT a ty cavyky kolem lidi nezajímají a jejich činnost je jim lhostejná, proč blogeři píšou jeden článek za druhým? Nezájem o téma si představuju tak jako u tohoto článku (https://www.idnes.cz/kultura/divadlo/rubin-leti-na-venusi-divadlo-letni-scena-karlin.A210805_105247_divadlo_ts). :-)

1 6
možnosti
TP

Odpovědi otázkou. Proč se neustále LGBT+++++ řeší a valí ze všech stran? Proč je jenom jeden správný a přípustný názor a přístup a jakýkoliv jiný názor je třeba potrestat, nejlépe osobním zničením jeho nositele. A úplně poslední. Když pořád dokola píšete, jak vás názory ostatních nezajímají a budete si dělat, co chcete, proč sem píšete otázky, když vás nezajímají odpovědi?

7 1
možnosti
OP

Vaše vyjádření je "progresivním pohledem" nekorektní, nestoudné a odporné.

A já Vám za to děkuji, protože pravda by se neměla nechat utlačovat "progresivním hýkáním" a zastrašováním!R^

3 0
možnosti
Foto

Už to začíná vypadat tak, že černoch je víc než běloch a LGBT víc než ta zbývající naprostá ne-LGBT většina.

7 2
možnosti
Foto

a kdes tohle vzal? A proč by nemohl být černoch víc než běloch, Bílý náš Ptáčku? Jsou černoši odsouzení Ptáčkovým institutem být ti méně? Já ti nevím. Vidím Ptáčka a vidím nuznost inteligence takovou, že tu nebude stačit seznam černých vědců a spisovatelů a muzikantů a, kde je náš ušoupaný Ptáček, že?

2 8
možnosti
MK

Není to sice úplně k tématu, ale prosila bych nejvyšší opatrnost v uplatňování myšlenky "vezmeme si lidi z chudých zemí, kteří budou pracovat za málo peněz". Tito lidé 1/nemusí vůbec dobře pracovat, 2/levní budou jen na začátku, pak budou chtít vyšší peníze a navíc budou dělat problémy, 3/nikdy se jich už nezbavíte. Celá koncepce gastarbeiterů se ukázala jako zhoubná z historického hlediska. Ať už šlo o Turky v Německu, Alžířany ve Francii, Pakistánce v Anglii. Jak by bylo těmto zemím lépe, kdyby si na lacinou práci nepozvali tyto cizince!

9 0
možnosti
OU
TH

Qui?

Ve všem jde jen a čistě o prachy. Pokud bychom měli vlastní řádně se rozvíjející populaci, tak postupně roste životní úroveň, platy, atd. Ale rostoucí platy něco stojí, tudíž se nabízí jednoduché řešení - vpustit do země lidi z chudších částí světa, kteří si za stejnou práci řeknou jen o zlomek peněz. Imigrace je podporována hlavně z tohoto důvodu, aby se zastavil růst platů.

Samozřejmě nelze jen tak nechat lidi migrovat do země, kde by bylo již lidí příliš, tudíž je potřeba počty lidí zredukovat. Vraždění není zrovna v módě, války taky ne, tak se nedá jinak, než lidi buď přesvědčit, nebo prostě zneplodnit. Sice to může trvat i celé generace, ale každé místní nenarozené dítě jen znamená uvolněný flek pro chudáka z třetího světa, který bude milerád otročit za zlomek peněz.

Přesvědčit lidi k neplození dětí je jednoduché. Cena dítěte je jedna věc, neustálé strašení o konci světa další, prosazování "kariéra před rodinou" také funguje skvěle - lidem pak ve čtyřiceti dojde, že to už jen tak nepůjde, ale již je často pozdě. LGBT pak také tvoří svazky, které děti neplodí. Trans hnutí přímo směřuje k přímé sterilizaci zasažených lidí, často ještě předtím, než dospějou a dostanou rozum.

Jeden si může říct - to jsou ale jen konspirační teorie! Možná. Zde v ČR jsme ještě poměrně nezasaženi, neboť našich dětí je stále dost, ale víc na západ je to již o několik stupňů napřed. Nejdůležitější je si uvědomit, že pokud se nepodvolíme (byť jen zdánlivému) tlaku na snížení množství vlastních dětí, tak o nic nepřijdeme - vlastní děti znamenají jen a jen budoucí prosperitu.

4 0
možnosti
JU

Nízká natalita není způsobena žádným tlakem z vyšších míst. Vyskytuje se ve všech kulturách ve vyspělých zemích.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2645x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik