Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to zajímavé, ale trochu mám obavu, abychom s vaničkou nevylili dítě. Abychom se nesoustředili na meta problémy fact-checkery a neminuli to základní, první úroveň lživých informací, na které by fact-checkeři měli reagovat. A abychom kritikou fact-checkerů neuvolnili prostor těm, co lžou napřímo.

0 0
možnosti

Skvělý článek. Těch triků je samozřejmě daleko víc, ale pro jistý přehled to stačí.

0 0
možnosti

L38u84m70í12r 33G56a77z34d54a

30. 6. 2021 21:55

"Hnus velebnosti" (mám na mysli ty praktiky)

1 0
možnosti
Foto

Karma R^ Děkuji za článek, je kvalitní a lze jej použít jako základní přístup k hodnocení informací. Politrukové z "Demagu" jsou svázánisvou svou politickou orientací, která je evidentní. Tomu odpovídají i jejich výstupy, které jsou propagandistické a fakticky bezcenné !Rv

6 0
možnosti

Demagogové z Demagogu jsou kapitola samo o sobě. V minulosti, když ještě umožňovali na svém webu diskuzi, jsem jim dokázal v několika případech chybné hodnocení a nebyl jsem sám. Ovšem demagogové se bránili zuby nehty své očividně chybná hodnocení změnit i když se správné hodnocení dalo vyčísli nabo dokázat zněním zákona. Byla to opravdu "výživná" komunikace a párkrát byli nuceni změnu provést, ale co k tomu napsali, bylo značně vypovídající o jejich neobjektivitě.

7 0
možnosti
Foto

Demagog zůstal mimo můj hledáček. Díky za upozornění, možná si na ně taky posvítím :-)

0 0
možnosti
Foto

A dal jste si Váš článek ověřit, není-li to desinformace?

Viz klasickou hlášku:

Soudruzi, tohle nejsou fakta, to se doopravdy stalo! ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2645x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik