Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Díky za poctivý detailní rozbor. Ráda si přečtu váš příští blog, pokud se vám podaří přiblížit se k vysvětlení popisovaného jevu. Mně se jako vysvětlení zdá pravděpodobná teorie, že jde o rozeštvávání a oslabování společnosti.

8 0
možnosti
Foto

Ano v zásadě souhlasím. Ale pořád nemám jasno v tom, kdo a za jakým účelem to dělá. Myslím ale, že jde za průsečík více různých tendencí, takže dospět k nějakému závěru není úplně jednoduché.

0 0
možnosti
JS

LGBT+ aktivizmus je jenom jeden zpusob destrukce civilizovane, demokraticke zapadni spolecnosti. Zatim vitezi, pozdeji vsak tvrde narazi. Mozna na Cinu, nebo na Islam.

11 0
možnosti
II

Vás to ale musí trápit, když jste se o tom tak rozepsal :)

0 7
možnosti
PM

LGBT se pouze hloupě vezou na vlně metody rozeštvávat lidi mezi sebou a tím společnost oslabit a lehce ovládnout. Ženy proti mužům, černí proti bílým, mladí proti starým, cyklisti proti zbytku světa, jen ať se to pere mezi sebou a nám nikdo nekouká pod ruce

6 0
možnosti
PB

Velmi dobře napsáno, určitě to stojí za zamyšlení.

Já osobně si myslím, že jednou z možných odpovědí na "otázky, které bychom si měli klást a neklademe" je:

- západní společnost degeneruje, ztrácí pud sebezáchovy a selský rozum

- západní společnost už "roupama neví co dělat", hledá si témata, nad kterými by se mohla střetávat a ve kterých by se mohla vymezovat oproti většinovému názoru.

P.S.:

A nebo je všechno jinak a za vším stojí ilumináti.

18 1
možnosti
HD

Ilumináti v každém případě. ;-D

2 0
možnosti
OD

Sobré.

Napadá mne jeden detail - asi není dobré míchat gender a sex odlišné s handicaped menšinami. Do obou se jedinec narodí, ale LGBT není fyzickou nevýhodou, malfunction nebo nedostatečností. Slepí, barvoslepí, nedoslýchaví, neslyšící - obecně tělesně postižení - mají fyzický problém, který je objektivně znevýhodňuje vůči zdravé populaci a limituje v obecném žití, s čímž se zcela jistě veze problém psychický, pocit méněcennosti atd.

LGBT tímto netrpí, jejich jediný problém je v interakci se zbytkem společnosti, která indukuje i ze situace vyplývající problémy psychické. Lesba, gay, bisexuál nemají prvotní handicap způsobený "vadou", tudíž jejich reakce je daleko více politická než u srovnávaných menšin.

Asi byste se měl podívat na to, komu LGBT slouží jako "užitečný mamlas" podobně jako Johanka z Arku. V dnešní době masových emocí na sociálních sítích a exhibicionistické pop kultury existuje mnoho zájmových skupin, které umí zneužít singularitu bojovníků za "spravedlnost" k tomu, aby akcelerovaly zisk a politický vliv prostřednictvím lidí a hnutí, na kterých jim jinak vůbec nezáleží.

Nezapomeňte, že západní společnost, která neprošla šokovou terapií levicových revolucí, je stále latentně zamořená neukojenými universálními revolucionáři a bojovníky proti statu quo, který se tam - zejména v zemích anglosaských - za posledních sto let příliš nezměnil.

19 0
možnosti
KV

To je další stránka věci, že "západní" společnost si neprošla zkušeností "totality".

3 0
možnosti
KV

Výborně napsáno. Tyhle otázky si jistě klade mnoho lidí, nebojím se říci, že většina, ovšem málokdo je dokáže takhle uceleně presentovat.

Odpovědi na ně ovšem nebudou jednoduché. Ono totiž nejde jen o LBGT ale obecně o "aktivismus" jako takový ať už se týká čehokoliv.

Nic se neděje bez příčiny a příčina bývá jako obvykle v konání lidstva jediná, peníze a z nich vyplívající moc. Ti hlasití jsou jen "užiteční" , vedení svými vlastními osobními cíli. Jak už je tu popsáno v diskuzi.

34 0
možnosti
MR

Aktivismus poměrně krátce a přesně definoval Thomas Sowell. A v jeho definici je v podstatě odpověď na všechny otázky.

Activism is a way for useless people to feel important, even if the consequences of their activism are counterproductive for those they claim to be helping and damaging to the fabric of society as a whole.

Thomas Sowell

7 0
možnosti
JL

Jo a k té ilustrační fotce: to je fakt psychopatka, ta paní s rohama a děti lituju.

12 1
možnosti
OU
JL

Mně se to jeví jako pseudoproblém....jediný totiž, kdo se zaměřuje na tuto problematiku sexuálních odchylek je západní civilizace, jinak to nikoho - mám dojem - moc nezajímá... A Západ je taky menšina - asi miliarda lidí z 7,8.

Když se podívám do reálného světa: bydlím na maloměstě, kde je asi 7000 lidí, nevidím tu žádné stejno-pohlavníky (zjevné), ani transky. Hádám je to spíše záležitost určitých komunit ve velkoměstech na Západě. ...V našem městečku je mnoho starých lidí, důchodců, z menšin pár Indočechů a pár bezdomovců. Nejveselejší jsou bezdomovci, pořád ožralí, a Romové mladí poslouchají rap. Tolik asi k našim menšinám. PS: Jsou tu i cizinci, ti ale makají od 8 do 8, aby bylo na důchody.

9 0
možnosti
JT

J60i19r60i 69T62i89c80h88y

5. 8. 2021 16:08

Mate pravdu, jenze ti aktiviste zapadu vam ten pseudoproblem dozenou i do vaseho mestecka.

2 0
možnosti
MK

Dobře napsáno. LGBT a všechny podobné hovadiny, na kterých se živí tisíce jinak neuplatitelných, jiné práce neschopných aktivistů, je novodobý mor.

28 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2645x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik