Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No, tak jsem si na vaše doporučení přečetl všechny tři vaše dlouhé texty o LGBT tématice a bylo to vysilující. Jakkoli se svému pojednání snažíte dát filosofickou a vědeckou tvář, čouhá z něj jako sláma z bot, že jste plný předsudků a výrazně zaměřený proti LGBT hnutí. Bez ohledu na to, kolik jste soustředil příkladů svědčících proti počínání LGBT hnutí, jde stále jen o medializované výstřelky, které zobecňujete či generalizujete do závěrů, které z nich však neplynou buď vůbec, nebo ne nezbytně. Ty pak doplňujete řadou svých apriorních a často mylných tvrzení.

Pokud by vaše statě měly mít nějakou filosofickou nebo vědeckou hodnotu, nemělo by z nich být patrné vaše smýšlení. Například takový literární kritik a teoretik, filosof a sémiotik Roland Barthes, který geniálně rozpracoval pojem mýtus, byl velmi levicového smýšlení, ale na jeho díle to není znát, protože si počínal vědecky. Připomínám Barthese, protože jestli něco LGBT hnutí dělá, tak staví mýty. Vy proti němu ovšem stavíte jen jiné mýty, navíc daleko méně sofistikovaně, protože vám nejsou jasné některé základní věci. Pokusím se vám to nyní dokázat v samostatném příspěvku na jednotlivých vašich formulacích převážně ze závěru vaší trilogie.

0 0
možnosti
JD

ANO R^ a přesto se i nás objevují všelijaké alžbětka a dostávají mediální prostor ... tfujtajbl

17 2
možnosti
JK

A to vás štve, že nedostáváte ten prostor vy. Jenže vy nejste ničím zajímavý.

1 1
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2628x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik