Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Pěkné, děkuji za práci.R^R^

Jeden blog a vydá za 100 blogů p. Boškové, které jsou k ničemu.

7 1
možnosti
Foto

Dobře jste to počítal, do značné míry nadbytečně - přepočtené hospitalizace a JIP (na 100 tisíc) podle věkových kategorií mají na Novinkách:

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/on-line-v-cesku-pribylo-17-659-nove-nakazenych-40380110

Potíž je, že to moc účinné nebude, protože ti, kteří nedokázali vyhodnotit snížení rizika vakcínou, to nepochopí - museli by umět trojčlenku, a to třeba (ať nechodíme daleko), paní Bošková neumí.

8 0
možnosti
VB

Je hodně proměnných: vždy musí existovat zdravotní výjimky z očkování, dále vždy bude existovat podíl očkovaných, u nichž vakcína vůbec nefunguje, u dalších očkovaných průběžně ochrana vakcínou vyvane v rozdíl. časových odstupech (určitě se to nedá podchytit požadavkem každý na další dávku po 5. měsíci), takže se stále budeme točit v bludném kruhu, kdy i očkovaní budou dále přenášet nákazu, a to i na očkované (jimž zrovna vakcína "vyvane"). K propočtům "úspěchu" očkování je třeba vždy přiřadit, u kolika očkovaných se v časové spojitosti vyskytly vážnější nežádoucí účinky, pro něž museli do nemocnice či dostali invalidní důchod nebo zemřeli. "Úspěch" v podobě údajně kratšího pobytu na JIP u očkovaných může být zčásti způsoben jejich přeřazením na patologii, bohužel. Proč nám umírají lidé po stovkách denně? Nikdo na to nechce seriózně odpovědět. Prošátrávám statistiky Švédska, Německa, Švýcarska aj.: na covid-19 se v Evropě umíralo v průměru ve 2 % z registrovaných infikovaných (ve skutečnosti infikovaných bylo více, čímž se nebezpečnost nemoci ještě snižuje). Kolik lidí nám zemřelo loni bez vakcinace, kolik zemřelých přibylo letos? A proč letošních zemřelých, zčásti očkovaných, je také hodně? Přes vysokou proočkovanost těch nejstarších v různých zemích právě oni nyní umírají často i s pozitivním testem na covid-19 (zčásti se nakazí i v nemocnici - statistika němec. Institutu R. Kocha, kam původně jeli pro zhoršení jiné své choroby). Vakcíny hůře fungují právě u těch nejvíce oslabených, to je možná jeden z důvodů stávajícího šílení politiků v různých zemích. Výsek statistiky za kratší období může být ošidný, seriózně hodnotit by se mělo delší období: proč se po 11 měsících očkování zvedne vyšší vlna infekce než v nejhorších vlnách loni s vyšší mírou hospitalizací? Podle mě to nevyřeší povinné očkování, za důležitou považuji celkově správnou péči mj. o seniory v ústavech, vč. prevence onemocnění jinými sezónními viry a jejich rozeznání od covid-19.

1 8
možnosti
PK

Stále čekám na vaši odpověď, kolik Německých a Rakouských důchodců bylo ke včerejšku pokutováno za to, že nejsou očkování. Můžete mi odpovědět a přeposlat odkaz, kde si vaši odpověď mohu zkontrolovat? Tvrdím totiž, že lžete.

4 0
možnosti
Foto

Ještě tam chybí, kdo byl jakou vakcínou očkován. Astra Zeneca např. má na kontě možnou trombózu, která může dotyčného zabít. Což samozřejmě odpůrci očkování připisují všem vakcínám.

Dále byly zaznamenány případy, kdy si očkovaný hned vyrazil "do společnosti", aniž vyčkal nutnou lhůtu, kdy vakcína začíná působit (udává se 14 dní).

Ještě chybí údaje, jaký byl u té či oné skupiny průběh nemoci. A s tím spojené náklady na léčbu.

1 0
možnosti
Foto

V podrobných datech, ze kterých jsem vycházel, ty údaje o tom, kolik se vydalo dávek té které vakcíny jsou. Nepřišlo mi podstatné to nějak rozlišovat, zejména proto, že u hospitalizovaných už ten údaj, čím byl kdo očkován, chybí. Také chybí, KDY, což je myslím, ještě důležitější. Ale souhlasím, není vakcína, jako vakcína.

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2645x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik